Nieuws

Geniet van een Kerstdiner bij Brasserie Beers
09 november 2017

Brasserie Beers, het restaurant direct naast ons park, is allebei de kerstdagen geopend. Ze serveren een heerlijk kerstmenu. Je kunt kiezen uit 3 gangen (€ 39,50 p.p.), 4 gangen (€ 47,50 p.p.) of 5 gangen (€ 52,50 p.p.) Een bijpassend wijnarrangement is ook mogelijk!

Kersttips Texel
09 november 2017
Ook in december is een vakantie op Texel de moeite waard. De straten in het centrum van bijvoorbeeld Den Burg worden gezellig verlicht, het is heerlijk rustig en je kunt in één van onze knusse en warme chalets echt even genieten van quality time met je familie, geliefde of vrienden. 
Kerst op Texel: laat je verrassen door onze lage prijzen!
09 november 2017

Vakantiedagen over of in december nog lekker een paar dagen vrij? Na 5 december gaan we onze chalets weer helemaal in kerstsfeer brengen. Een gezellige kerstboom, sfeervolle versiering en een lekker flesje rode wijn: tijdens de kerstperiode is het echt genieten bij De Koorn-aar!

Tot 21 juli nu ook weekend- en midweekverhuur!
28 juni 2017

In juli nog genieten van een weekendje of midweekje op Texel? Het kan bij De Koorn-aar! Omdat er nog een paar chalets vrij zijn in de eerste weken van juli hebben we besloten de chalets deze weken ook voor een weekend of midweek te verhuren. 

Weekendje Texel + concertbezoek Racoon
04 april 2017
Op zaterdag 20 mei geeft Racoon een concert op Texel! Heb jij zin om samen met ongeveer 4000 anderen te genieten van de muziek van Racoon en de gezelligheid van dit evenement?
Leuke evenementen in het najaar op Texel
27 juli 2016
Ook in het najaar is er genoeg te doen op Texel! Wat dacht je van een sportieve obstacle run? Een heerlijk culinair evenement of swingen op Blues muziek?
Glijbaan weer als nieuw
22 maart 2016
Hoera! Onze glijbaan is weer helemaal als nieuw. Tijdens het paasweekend kunnen de eerste kids weer van de glijbaan gaan!
Lastminute korting: 10% tijdens Pasen!
22 maart 2016
De lammetjes huppelen weer door de wei en de bloembollenvelden staan prachtig in bloei. Het is lente op Texel.
Wij zitten niet stil!
02 december 2015
Bij De Koorn-aar proberen we de service voor onze gasten altijd te vergroten! Daarom zijn wij continu bezig de voorzieningen te verbeteren.
Plaats een optie voor 2017!
02 december 2015
Bij De Koorn-aar kijken we graag een beetje vooruit. Ook al is 2016 nog niet eens begonnen, het is al bijna mogelijk om een optie voor 2017 te plaatsen!
Chalettype C heerlijk warm in de winter
02 december 2015
De afgelopen tijd hebben wij alle chalets van het type C, voorzien van centrale verwarming.
Pannaveldje op de Koorn-aar
02 december 2015
Dat de kids op Vakantiepark De Koorn-aar graag een balletje trappen, is ons niet ontgaan! Daarom maken wij een echt Pannaveldje!
Klussen
23 september 2015
In het najaar en in de winter plannen wij altijd onderhoudswerkzaamheden in. Omdat deze periode voor ons met boekingen iets rustiger is, hebben we tijd voor wat grotere klussen.
Elektrische fietsen te huur
23 september 2015
Het eiland verkennen op de fiets, maar wel een beetje hulp bij het trappen? Sinds kort verhuren wij ook elektrische fietsen.
Nooit meer schoonmaken!
23 september 2015
Bij de Koorn-aar hoeft u het chalet vanaf volgend jaar niet meer helemaal gepoetst achter te laten.