Company logo

Nieuws

5 redenen om naar de Koorn-aar te komen

Article img 29 januari 2020

Onze vaste gasten weten het al, de Koorn-aar is hét leukste vakantiepark op Texel. Hieronder lees je waarom je dus zeker vakantie moet komen vieren bij ons. Na het lezen van deze blog wil je meteen boeken!  

 

1. De omgeving van de Koorn-aar

De ligging van de Koorn-aar op Texel is perfect. Vanaf het vakantiepark wandel je direct door de bossen richting de hei, de duinen en vervolgens het strand. Deze natuurlijke omgeving zorgt voor een heerlijke rust in en om het vakantiepark. Maar ook de dorpjes Den Burg en De Koog zijn slechts een korte fietstocht verwijderd. Deze combinatie maakt de Koorn-aar deze zomer de perfecte rustige uitvalsbasis op het bruisende Texel.

 

2. De animatie 

De Koorn-aar is in de basis een kindvriendelijk park, maar in de zomer zijn we dit nog een beetje éxtra. Ons enthousiaste animatieteam staat elke zomerdag klaar om allerlei leuke activiteiten te ondernemen met de kleintjes. Op de Koorn-aar vervelen kinderen zich niet. Hooguit de ouders een beetje, die hebben een hoop extra tijd vrij! 

 

3. De gezelligheid

Op de Koorn-aar is het écht ouderwets gezellig. Dat kan ook niet anders met zulke leuke enthousiaste gasten! De aparte kleinere veldjes op ons grote park, maken dat je snel bekende gezichten gaat zien. In één van onze gezamenlijke ruimtes is aan een praatje geen gebrek. Op de camping is het al helemaal gezellig, daar worden tijdens de afwas echte vriendschappen gesloten. ;) 

 

4. De faciliteiten rond de Koorn-aar

Eigenlijk hoef je tijdens je vakantie de Koorn-aar bijna niet af. Nou... een heel klein beetje dan. Vlakbij ons park ligt een mini-supermarkt waar je de nodige boodschappen kunt halen. Daarnaast worden er dagelijks verse broodjes verkocht en kan je er verse sinaasappelsap persen. Voor een écht vakantie-ontbijtje. Als laatste ligt op nog geen minuut lopen van ons park het gezellige restaurant Brasserie Beers, ideaal voor de lunch of het diner!

 

5. Zoek niet verder

Als je eenmaal op de Koorn-aar bent geweest, wil je nooit meer anders! Dat kunnen vele van onze vaste gasten bevestigen. Elk jaar een nieuw vakantieadres zoeken is niet meer nodig. Kom Texels genieten op de Koorn-aar.