Company logo

Faciliteiten

Ontdek ons park

Faciliteiten op en rondom het park

Vakantiepark De Koorn-aar beschikt over diverse leuke en praktische faciliteiten. Kinderanimatie in de zomermaanden, diverse speelmogelijkheden voor de kids, een gezellig recreatiegebouw, fietsverhuur en een wasserette; er is genoeg te doen.

koorn-aar_animatie.jpg

Kinderanimatie 

Kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen bij De Koorn-aar. Tijdens de zomervakantie is er een enthousiast recreatieteam aanwezig. Dagelijks organiseert het animatieteam leuke activiteiten, diverse spelletjes en veel gezelligheid. Een kleurwedstrijd, een voetbaltoernooi, een playbackshow of een circusoptreden, het animatieteam verzint altijd wel iets creatiefs!

koorn-aar_spelen.jpg

Diverse speelmogelijkheden

Ook de rest van het jaar is er genoeg te doen voor kinderen. Er is een leuke recreatieruimte (binnen) waar diverse spellen kunnen worden gespeeld. Daarnaast vind je buiten diverse speeltoestellen, een sport- en speelveld en een pannaveldje. 

koorn-aar_fietsen.jpg

Fietsverhuur

Bij de receptie kun je terecht voor het huren van (elektrische) fietsen. Dit kan voor een dagje, maar uiteraard ook voor een langere periode. Vanaf ons vakantiepark rijd je direct de prachtige natuur in en heb je een perfecte uitvalsbasis om het eiland te ontdekken. Bij de receptie vind je ook diverse informatiefolders en kun je terecht met vragen of suggesties.

koorn-aar_brasserie-beers.jpg

Restaurant

Direct naast ons vakantiepark, vind je Brasserie Beers. Onze parkgasten zijn hier van harte welkom voor een drankje, een gezellige lunch of een lekker diner. In het restaurant wordt graag gewerkt met de pure smaak van Texelse streekproducten. Er is voor iedereen wat wils. Meer informatie? Neem eens een kijkje op de website van Brasserie Beers. 

koorn-aar_broodjes.jpg

Kampwinkel

Op +/- 350 meter vind je een moderne kampwinkel (Spar). Deze winkel is in 2017 nieuwgebouwd en voorzien van handige en lekkere producten. Dagelijks zijn er verse broodjes, je kunt je eigen sinaasappelsap persen of zelf yoghurt tappen. Ideaal voor de dagelijkse boodschappen. Op zoek naar een grote supermarkt? In (bijna) alle dorpen vind je één of meerdere supermarkten.