Company logo

Ontdek ons park

Informatie

Over De Koorn-aar

De Koorn-aar is een gezellig vakantiepark op Texel. Wij beschikken over een groot kampeerterrein (geopend van eind maart t/m eind oktober) en verhuren het gehele jaar comfortabele chalets en luxe villa's. In en om het park vind je diverse faciliteiten. De Koorn-aar is centraal gelegen op het eiland, op een rustige en bosrijke locatie.

 

Wil je meer informatie over ons park of over Texel? Neem dan zeker eens een kijkje op onderstaande pagina’s. Heb je andere vragen of ben je op zoek naar informatie die je niet kunt vinden op onze website? Neem gerust contact met ons op!

Thumbnail page img

Wat is er te doen in de omgeving? 

Vakantiepark De Koorn-aar is gelegen in een bosrijke omgeving, centraal op het eiland. Op het park zelf zijn diverse faciliteiten, maar ook in de (directe) omgeving is genoeg te doen. De Koorn-aar is gelegen tussen de gezellige dorpen Den Burg en De Koog in. 

Bekijk meer
Thumbnail page img

Faciliteiten op en rondom het park

Vakantiepark De Koorn-aar beschikt over diverse leuke en praktische faciliteiten. Kinderanimatie in de zomermaanden, diverse speelmogelijkheden voor de kids, een gezellig recreatiegebouw, fietsverhuur en een wasserette: er is genoeg te doen.

Bekijk meer
Thumbnail page img

Onze Texel tips

Texel is een veelzijdig eiland. Of je nu op zoek bent naar natuur, rust of juist actie: op Texel zit je goed. Er is veel te doen op het eiland, we geven graag wat leuke tips.

Bekijk meer
Thumbnail page img

Plattegrond

Op de plattegrond zie je de precieze indeling van ons vakantiepark. Deze plattegrond geeft je een idee van de faciliteiten en mogelijkheden op ons park. Uiteraard ontvang je deze plattegrond ook bij aankomst en vind je op het park een groot bord met deze plattegrond.

Bekijk meer
Thumbnail page img

Praktische informatie

Heb je een vakantie bij De Koorn-aar geboekt? Wij zetten graag wat praktische informatie voor je op een rij, zodat je goed voorbereid bent.

Bekijk meer