Company logo

Kamperen

Kamperen op Texel

De Koorn-aar is een gezellige familiecamping op Texel. Onze beschutte kampeerplaatsen zijn geschikt voor de tent, vouwwagen of caravan. Tevens hebben wij 4 speciale verharde camperplaatsen beschikbaar. Het kampeerterrein is geopend van eind maart t/m eind oktober. Tijdens de zomervakantie verhuren wij uitsluitend per week en is de wisseldag op vrijdag. 

 

Uniek aan onze camping is dat alle plaatsen zijn voorzien van privé sanitair. Elk plekje beschikt over een eigen unit met douche, toilet, verwarming, aanrecht en buitenkraan. Er is uiteraard ook een aansluiting voor elektra (10 ampère) en de mogelijkheid om digitale TV te ontvangen. 

Thumbnail page img

Kampeerplaatsen

Reserveer een heerlijk plekje bij De Koorn-aar voor jouw kampeervakantie op Texel. Onze beschutte kampeerplaatsen bieden volop rust, ruimte en liggen op goed gedraineerde grasvelden. De plaatsen zijn omgeven door boomsingels en beschikken allen over privésanitair.

Bekijk meer
Thumbnail page img

Camperplaatsen

Ook met de camper ben je van harte welkom bij De Koorn-aar. Speciaal voor campers hebben wij vier verharde plaatsen beschikbaar. Voorzien van privésanitair, een watertappunt, een waterloospunt en een aansluiting voor kabel TV en elektra.

Bekijk meer
Benieuwd?

Ontdek ons park!