Company logo

De omgeving

Ontdek ons park

Wat is er te doen in de omgeving

Vakantiepark De Koorn-aar is gelegen in een bosrijke omgeving, centraal op het eiland. Op het park zelf zijn diverse faciliteiten, maar ook in de (directe) omgeving is genoeg te doen. De Koorn-aar is gelegen tussen de gezellige dorpen Den Burg en De Koog in.

Koorn-aar06.jpg

Veelzijdige natuur

Het prachtige Noordzee strand ligt op ongeveer 3 km afstand en is lopend, met de fiets of auto goed bereikbaar. Vanaf De Koorn-aar wandel je zo de natuur in. Door het heerlijke dennenbos loop je richting uitgestrekte heidevelden en duingebieden. Zo veel diversiteit heb je nog nooit gezien binnen slechts enkele minuten!

Mask_Group_9.png

Het Texelse dennenbos

Breng een bezoekje aan de uitkijktoren in het bos, vanwaar je een prachtig uitzicht over Texel hebt. Sportievelingen kunnen heerlijk mountainbiken, hardlopen of paardrijen in het bos. Zin in een hapje of drankje? Je vindt diverse eetgelegenheden in het dennenbos.

Mask_Group_10.png

Fietsen

De Koorn-aar vormt een uitstekende uitvalsbasis om het eiland per fiets te ontdekken. Vanuit ons vakantiepark kom je vrijwel direct terecht op mooie fietspaden die deel uitmaken van het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk. Laat je verrassen en huur (elektrische) fietsen bij de receptie.

Mask_Group_7.png

Meer activiteiten en tips

Texel is een veelzijdig, maar overzichtelijk eiland. Vanaf ons vakantiepark kun je gemakkelijk alle plekjes van het eiland bereiken en ontdekken. Dat kan per fiets, met de auto of met het openbaar vervoer (Texelhopper). Bekijk ook onze Texel tips.