Company logo

Nieuws

11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden

Article img 8 februari 2021

Kunnen jullie ook niet wachten tot het kampeerseizoen begint? Kijk samen uit naar de volgende kampeertrip en maak je valentijn alvast blij met deze originele kampeercadeau’s. Lees snel verder voor 11 cadeautips voor vrouwen die van kamperen houden:

 

1. De Volkswagen toilettas

De leukste toilettas voor de échte kampeerfan! Hij ziet er fantastisch uit en heeft meerdere vakjes (met rits!). Wie wil er nou niet met een mini-volkswagen over de camping lopen?

Bekijk de toilettas hier.


2. Het warmtekussen voor binnen en buiten

Lekker lang voor de tent, caravan of kamper zitten. Óók als het begint af te koelen. Dat doe je met een warmtekussen. Via een USB-poort laad je hem gemakkelijk op en heb je het de hele avond warm. En ze zijn verkrijgbaar in allerlei feestelijke kleurtjes. Een aanrader voor de koukleum!

Bekijk het kussen hier.


3. Het Caravanity camping kookboek

Koken zonder moeilijke capriolen, met genoeg diversiteit. Koken op de camping blijft vaak een uitdaging. Met dit kookboek maak je van elke campingmaaltijd een feestje!

Bekijk het kookboek hier. 



4. Het Kubb campingspel

Kamperen betekent spelletjes. En hét kampeerspel voor alle leeftijden is Kubb. Benodigdheden zijn een grasveld en de houten onderdelen. Speel met de hele familie, gezellig met z’n tweetjes of nodig je buurman uit, want spelen kan al vanaf 2 spelers en er is geen maximum.

Bekijk het spel hier. 

5. De handige burgundy wijnkoeler

Zomer is de tijd van een lekker glaasje koude rosé, witte wijn of bubbels. Met deze wijnkoeler heb je altijd een koud wijntje achter de hand. Je doet hem in de diepvries en vervolgens om je wijnfles. Binnen no-time is je wijn koud. Nooit meer opstaan voor extra ijs!

Bekijk de burgundy wijnkoeler hier.


6. De I-love-my-caravan deurmat

Maak je caravan helemaal af met deze deurmat. Of je camper. Verras je partner met deze leuke accessoire en kijk samen uit naar de komende kampeeravonturen.

Bekijk de deurmat voor je caravan hier.
Bekijk de deurmat voor je camper hier.


7. Een caravan sleutel hanger

Maak je valentijn blij met een leuke sleutelboshanger. Hij is geheel van leer en bevat een mini caravan. Super schattig én mooi.

Bekijk de sleutelhanger hier.


8. Een vrolijk buitenkleed met hip printje

Geen koude of natte voeten meer als je naar buiten stapt! En breng extra gezelligheid naar je campingplek. Want wees eerlijk: niets fleurt je campingplek beter op dan dit vloerkleed met een hip printje.

Bekijk het kleed hier. 

9. De lounge lamzak

Minimale inspanning, maximaal loungecomfort: dat is de opblaasbare lamzak. Ook als je meerdere campings bezoekt in één zomer is dit de ideale loungeplek-to-go. Binnen enkele seconden is je valentijn klaar om te luieren.

Bekijk de lamzak hier.


10. De gekleurde lampion lichtslinger

In de categorie: fleur-je-camping-plek-op mag deze lampion lichtslinger niet ontbreken. Geniet samen met jouw valentijn van de gezellige lampjes in de avondschemering.

Bekijk de lampion slinger hier.

11. Het roze zakmes

Houdt jouw valentijn van een goed zakmes? Dan is dit Zwitserse zakmes hét ideale cadeau. Hij is roze, van een klein formaat en er zit een nagelvijl in. Wat wil je nog meer?

Bekijk het zakmes hier.