Company logo

Nieuws

De nazomer op Texel

Article img 4 september 2023

Een onvergetelijke nazomer op Texel.

De zomer mag dan langzaamaan vervagen, maar dat betekent niet dat de vakantiepret voorbij is. September is namelijk de perfecte maand om Texel te verkennen. Gedurende deze maand is het beduidend minder druk dan in het hoogseizoen, wat ervoor zorgt dat u in alle rust en kalmte kunt genieten van al het moois dat Texel te bieden heeft. Bovendien zijn de temperaturen op het eiland aangenaam om op avontuur te gaan.

Je raadt het misschien al, maar laat september nou net een van de meest vogelrijke maanden zijn op Texel. Op een mooie ochtend heeft u de kans om enkele duizenden vogels te spotten, wat deze maand erg geschikt maakt voor vogel- en natuurliefhebbers.

 

Vakantiepark de Koorn-aar
Een essentieel onderdeel van elke vakantie is het vinden van de perfecte accommodatie. Vakantiepark De Koorn-aar is een gezellig vakantiepark dat centraal en rustig gelegen is aan de rand van het bos, op korte afstand van het strand. Met een aanbod van fijne chalets, splinternieuwe vakantievilla's en kamperen op de ruime kampeerplaatsen mét eigen sanitair, wordt dit gegarandeerd een topvakantie! Ons park is zeer kindvriendelijk en biedt diverse faciliteiten en voorzieningen.

Bij onze receptie kunt u een fiets huren om de pittoreske dorpjes, de prachtige duinlandschappen en historische bezienswaardigheden te bezoeken. Ook zijn er tal van gezellige restaurants en eetgelegenheden waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden met een prachtig uitzicht op zee.