Company logo

Reglement

Regelement Vakantiepark De Koorn-aar

Alle gasten van Vakantiepark De Koorn-aar en ook hun bezoekers dienen zich te houden aan onderstaande regels. Overtreding van deze regels kan tot verwijdering van het park leiden.

 

1. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14.00 uur op de kampeerplaats terecht. Op de dag van vertrek dient u uw plaats voor 12.00 uur verlaten te hebben en de sanitair -unit schoon te hebben gemaakt. Voor de chalets geldt: vanaf 15.00 uur kunt u het chalet betrekken en op de vertrek dag kunt u tussen 8.30 uur en 10.00 uur uitchecken en afmelden bij de receptie voor de controle. Het chalet dient bezemschoon achtergelaten te worden. Eventuele kosten door schade worden verrekend met de borg.

 

2. Het is niet toegestaan, om gras verstikkende doeken onder de voortent te gebruiken. Denk hierbij aan plastic zeilen, worteldoek etc. Doorgroeimatten zijn wel toegestaan. Het plaatsen van uw caravan of tent dient te geschieden op advies van het personeel van het Vakantiepark. U dient uw caravan of tent zo neer te zetten dat de deuropening van het kampeermiddel naar het midden van het veld staat. Elektrische kachels zijn niet toegestaan. Ook is het ten strengste verboden om te graven bij uw tent of caravan.

 

3. Auto’s mogen alleen op het kampeerterrein op de dag van aankomst en vertrek. Heeft u tussentijds veel boodschappen of extra bagage ,er staan handkarren tot uw beschikking bij de entree.

 

4. Tussen 23.00 uur en 7.00 uur dient de nachtrust gerespecteerd te worden. Wij verwachten van onze gasten dat zij deze nachtrust strikt naleven, dus geen luide gesprekken, muziek of enig ander lawaai. Ook is het overdag niet toegestaan radio’s, muziekinstrumenten en andere voorwerpen die geluidsoverlast veroorzaken op zo’n manier te gebruiken , dat andere gasten hier hinder van ondervinden.

 

5. Alleen het aantal op de reserveringsbevestiging vermelde personen mag op de kampeerplaats en in de chalets worden toegelaten. Eventuele logees moeten vooraf of ter plaatse worden aangemeld aan de receptie. Een tentje bij de verhuur chalets plaatsen is niet toegestaan.

 

6. De aanwezigheid van uw huisdier is op het vakantiepark uitsluitend aangelijnd toegestaan (max. 1 huisdier per plaats) U dient uw huisdier buiten het park uit te laten of op de uitlaatstrook. In geval van “ongelukjes” wees dan zo sportief om het zelf te verwijderen.

 

7. Partytenten en vuurkorven zijn niet toegestaan op park.

 

8. Uw afval kunt u gescheiden kwijt op de parkeerplaats: Papier in de papierbak, Glas in de glasbak,Snoeiafval (klein) op de composthoop, Huishoudelijk afval in de container. Wij voeren geen sloop/bouwafval of elektrische apparaten af. Hiervoor kunt u terecht bij de Hamster in Oudeschild.

 

9. De maximum snelheid voor motorvoertuigen is 5 km/u. Dit geldt ook voor bromfietsen en scooters. Op het kampeerterrein is het niet toegestaan te rijden. Men moet dan met de bromfiets of scooter aan de hand het terrein op en af.   

 

10. Doorverhuur van u gehuurde kampeerplaats of chalet is niet toegestaan. Logees van Seizoengasten dienen zich aan te melden op de receptie tijdens kantooruren en nachtgeld plus toeristenbelasting af te rekenen.

 

11. Jaarplaatsen dienen hun gastenlijst door te geven aan de receptie i.v.m. het nachtregister. De verhuurder is verantwoordelijk voor het gedrag van zijn gasten en dient ze op de hoogte te brengen van dit reglement.

 

12. Het is niet toegestaan om te zagen of te snoeien aan de beplanting die door ons geplaatst is. Schade veroorzaakt door opstallen,begroeiing of andere eigendommen van het Vakantiepark zullen aan de betrokkenen in rekening worden gebracht.

 

13. Op ons park is het gebruik en bezit van drugs verboden

 

14. Indien de receptie gesloten is, kunt u voor dringende zaken gebruik maken van de Intercom naast de deur van de receptie . U wordt dan automatisch naar de dienstdoende beheerder doorgeschakeld. Een lijst met telefoonnummers van de diverse artsen op Texel vind u daar ook.

 

15. Voetballen en andere balspelen zijn uitsluitend toegestaan op het sportveld en niet bij de chalets of caravans en tenten.

 

16. Openingstijden van de receptie staan aangegeven op de deur van de receptie. Houd deze in de gaten.

 

Met vriendelijke groet,
Vakantiepark De Koorn-aar