Gepubliceerd op 4 jun. 2018
We hebben een nieuwe website!

Sinds vandaag is onze nieuwe website online! Wat een heerlijk nieuws zo vlak voordat de drukte van het seizoen begint. We zijn zelf natuurlijk ontzettend blij met de nieuwe website, maar zijn ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden. 

Eenvoudig reserveren

Boeken via de nieuwe website gaat super makkelijk. Op de homepagina kun je eenvoudig tussen alle objecten zoeken middels de zoek en boek. Weet je al precies in welk type chalet je wilt verblijven of ga je sowieso voor een kampeer- of camperplek? Neem dan direct een kijkje op de chalet-pagina of de kampeer-pagina en maak daar je keuze. Je ziet vervolgens precies wanneer jouw favoriete chalet nog beschikbaar is en wanneer we nog plek hebben op de camping.  

Duitse versie komt eraan!

Helaas is de Duitse versie van de website nog niet helemaal klaar. We werken op dit moment met man en macht om de Duitse website ook zo snel mogelijk live te kunnen zetten.

23 t/m 25 september: Texel Culinair

23 t/m 25 september: Texel Culinair

Gepubliceerd op 22 jul. 2022
De Dorpsstraat van De Koog verandert het laatste weekend van september in één groot openluchtrestaurant.
Lees meer
11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden

11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden

Gepubliceerd op 8 feb. 2021
Kunnen jullie ook niet wachten tot het kampeerseizoen begint? Kijk samen uit naar de volgende kampeertrip en maak je valentijn alvast blij met deze originele kampeercadeau’s. Lees snel verder voor 11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden.
Lees meer
Den Burg Texel