Gepubliceerd op 4 jun. 2018
We hebben een nieuwe website!

Sinds vandaag is onze nieuwe website online! Wat een heerlijk nieuws zo vlak voordat de drukte van het seizoen begint. We zijn zelf natuurlijk ontzettend blij met de nieuwe website, maar zijn ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden. 

Eenvoudig reserveren

Boeken via de nieuwe website gaat super makkelijk. Op de homepagina kun je eenvoudig tussen alle objecten zoeken middels de zoek en boek. Weet je al precies in welk type chalet je wilt verblijven of ga je sowieso voor een kampeer- of camperplek? Neem dan direct een kijkje op de chalet-pagina of de kampeer-pagina en maak daar je keuze. Je ziet vervolgens precies wanneer jouw favoriete chalet nog beschikbaar is en wanneer we nog plek hebben op de camping.  

Duitse versie komt eraan!

Helaas is de Duitse versie van de website nog niet helemaal klaar. We werken op dit moment met man en macht om de Duitse website ook zo snel mogelijk live te kunnen zetten.

Coronaproof genieten: De leukste evenementen op Texel in het najaar

Coronaproof genieten: De leukste evenementen op Texel in het najaar

Gepubliceerd op 24 sep. 2020
Dit najaar een tripje naar het eiland gepland? Dan moet je zeker één van deze (coronaproof) evenementen bezoeken! Door het coronavirus ziet het er dit jaar iets anders uit, maar het is er niet minder gezellig. Zo is er ook dit najaar genoeg te beleven op ons eiland.
Lees meer
Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Gepubliceerd op 17 mrt. 2020
In dit artikel vind je informatie betreffende het coronavirus COVID-19. Vakantiepark De Koorn-aar blijft geopend. Onze gasten kunnen dus gewoon genieten van hun geboekte vakantie. Het is op ons vakantiepark mogelijk maaltijden van Brasserie Beers te bestellen of af te halen.
Lees meer
Den Burg Texel