Gepubliceerd op 14 feb. 2020
Romantiek op Texel - Uitjes voor twee op het eiland

Romantiek op Texel - Uitjes voor twee op het eiland

Samen op vakantie naar Texel, een weekend, een week of misschien zelfs twee tijd voor elkaar. Weg van alle drukte maken jullie met deze romantische uitjes jullie Texeltrip helemaal af!  

Een ouderwetse strandwandeling
Romantische uitjes hoeven niet altijd duur te zijn, soms zijn ze zelfs helemaal gratis. Trek je stevige stappers aan en ga er samen op uit. Het geluid van de omslaande golven op de achtergrond zorgt voor een uiterst relaxte sfeer. Tijdens het lopen is er genoeg ruimte voor een goed gesprek. 

Samen een weekendje weg doe je ook niet… elk weekend 
Reden genoeg om dit weekend éxtra speciaal te maken. Trakteer elkaar bijvoorbeeld eens op een luxe diner. Texel heeft genoeg te bieden op culinair gebied. In onze blog over restaurants lees je meer over leuke hotspots in de buurt van ons park. Dit compenseert zo’n gratis strandwandeling dan weer.

Ga samen de uitdaging aan: beklim de vuurtoren! 
De tocht naarboven is met zo'n 118 treden best pittig, maar samen kunnen jullie alles aan. Boven geniet je van het prachtige weidse uitzicht over het eiland en de Waddenzee. Een ideale plek om een mooie foto te schieten, de wereld ligt aan jullie voeten. 

Een sprong in het diepe
Het eiland bekijken vanaf een uniek oogpunt? Tijdens een skydive zie je Texel zoals je het nog nooit gezien hebt.Deze activiteit is uitermate geschikt voor de durfals die de vuurtoren niet hoog genoeg vinden. Een tandemsprong is met instructeur, maar niet minder romantisch. Samen overwinnen jullie je angsten en verleggen jullie je grenzen, deze unieke ervaring beleven jullie niet vaak meer. 

IJsjes, ijsjes en nog eens ijsjes
Op Texel hebben we aan een gezellige strandtent geen gebrek. De ultieme combinatie met zon, zee en strand is natuurlijk een verfrissend ijsje. Stap samen uit jullie comfortzone en probeer een smaak die je normaal nooit zou nemen of kies voor elkaar een ijsje uit. Zo wordt een normaal uitje toch romantisch! 

23 t/m 25 september: Texel Culinair

23 t/m 25 september: Texel Culinair

Gepubliceerd op 22 jul. 2022
De Dorpsstraat van De Koog verandert het laatste weekend van september in één groot openluchtrestaurant.
Lees meer
11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden

11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden

Gepubliceerd op 8 feb. 2021
Kunnen jullie ook niet wachten tot het kampeerseizoen begint? Kijk samen uit naar de volgende kampeertrip en maak je valentijn alvast blij met deze originele kampeercadeau’s. Lees snel verder voor 11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden.
Lees meer
Den Burg Texel