Gepubliceerd op 14 feb. 2020
Romantiek op Texel - Uitjes voor twee op het eiland

Romantiek op Texel - Uitjes voor twee op het eiland

Samen op vakantie naar Texel, een weekend, een week of misschien zelfs twee tijd voor elkaar. Weg van alle drukte maken jullie met deze romantische uitjes jullie Texeltrip helemaal af!  

Een ouderwetse strandwandeling
Romantische uitjes hoeven niet altijd duur te zijn, soms zijn ze zelfs helemaal gratis. Trek je stevige stappers aan en ga er samen op uit. Het geluid van de omslaande golven op de achtergrond zorgt voor een uiterst relaxte sfeer. Tijdens het lopen is er genoeg ruimte voor een goed gesprek. 

Samen een weekendje weg doe je ook niet… elk weekend 
Reden genoeg om dit weekend éxtra speciaal te maken. Trakteer elkaar bijvoorbeeld eens op een luxe diner. Texel heeft genoeg te bieden op culinair gebied. In onze blog over restaurants lees je meer over leuke hotspots in de buurt van ons park. Dit compenseert zo’n gratis strandwandeling dan weer.

Ga samen de uitdaging aan: beklim de vuurtoren! 
De tocht naarboven is met zo'n 118 treden best pittig, maar samen kunnen jullie alles aan. Boven geniet je van het prachtige weidse uitzicht over het eiland en de Waddenzee. Een ideale plek om een mooie foto te schieten, de wereld ligt aan jullie voeten. 

Een sprong in het diepe
Het eiland bekijken vanaf een uniek oogpunt? Tijdens een skydive zie je Texel zoals je het nog nooit gezien hebt.Deze activiteit is uitermate geschikt voor de durfals die de vuurtoren niet hoog genoeg vinden. Een tandemsprong is met instructeur, maar niet minder romantisch. Samen overwinnen jullie je angsten en verleggen jullie je grenzen, deze unieke ervaring beleven jullie niet vaak meer. 

IJsjes, ijsjes en nog eens ijsjes
Op Texel hebben we aan een gezellige strandtent geen gebrek. De ultieme combinatie met zon, zee en strand is natuurlijk een verfrissend ijsje. Stap samen uit jullie comfortzone en probeer een smaak die je normaal nooit zou nemen of kies voor elkaar een ijsje uit. Zo wordt een normaal uitje toch romantisch! 

Geniet van een Kerstdiner bij Brasserie Beers

Geniet van een Kerstdiner bij Brasserie Beers

Gepubliceerd op 15 dec. 2017
Brasserie Beers, het restaurant direct naast ons park, is allebei de kerstdagen geopend. Ze serveren een heerlijk kerstmenu. Je kunt kiezen uit 3 gangen (€ 39,50 p.p.), 4 gangen (€ 47,50 p.p.) of 5 gangen (€ 52,50 p.p.) Een bijpassend wijnarrangement is ook mogelijk!
Lees meer
Kersttips Texel

Kersttips Texel

Gepubliceerd op 9 nov. 2017
Ook in december is een vakantie op Texel de moeite waard. De straten in het centrum van bijvoorbeeld Den Burg worden gezellig verlicht, het is heerlijk rustig en je kunt in één van onze knusse en warme chalets echt even genieten van quality time met je familie, geliefde of vrienden.
Lees meer
Den Burg Texel