Gepubliceerd op 31 dec. 2019
Koken op vakantie? Echt niet!

Je bent lekker op vakantie op Texel en dat betekent: even helemaal niets! Ook geen stress over wat er nu weer op tafel moet komen. Hierbij vier restaurants in de buurt van ons vakantiepark op een rijtje. Eet smakelijk!

1. Catharinahoeve

Gezellig uit eten met de gehele familie! De boerderij uit 1684 heeft een uitgebreide menukaart met allerlei Texelse specialiteiten voor een betaalbare prijs. Je bent welkom voor lunch, koffie met appeltaart, een hapje en een drankje en een volledig diner. De kinderen kunnen daarna helemaal los in de binnen- en buitenspeeltuin. De Catharinahoeve ligt maar op tien minuten loopafstand van ons park. Geen zin om terug te wandelen als je buik vol zit? Met de Texelhopper ben je met vijf minuutjes weer thuis!

2. De Worsteltent

Stap eens binnen in ons restaurant gevestigd in een 300 jaar oude boerderij waar zowel jong als oud zich direct thuis voelt. Watertand bij het à la carte menu gevuld met een ruime keuze aan gerechten waaronder onze Texelse zilte aardappeltjes en groenten of de in mango gemarineerde gamba’s! Houd je van verandering? Kies dan voor het wisselende maandmenu. Een wandeling van een kwartiertje voor deze smakelijke en gezellige avond. 

3. Het Kook Atelier

Laat je eens lekker verrassen! In dit restaurant wordt er een verrassingsmenu geserveerd waarbij de keuken een smakelijke selectie van gerechten maakt. Je kan natuurlijk ook zelf jouw eigen diner samenstellen met bijvoorbeeld de vis van het seizoen, Hollandse boerderijeend of een combi kaasplankje. De hele avond zorgeloos genieten op maar tien minuten rijden van ons park.

4. Brasserie Beers

De menukaart van deze authentieke brasserie barst van de Texelse specialiteiten. En… als kers op de taart is dit restaurant maar één minuut lopen vanaf ons park. De ideale locatie voor een compleet verzorgde avond. Kies een gerechtje van de menukaart of ga voor het verrassingsmenu. Het is hoe dan ook genieten bij Brasserie Beers!

Coronaproof genieten: De leukste evenementen op Texel in het najaar

Coronaproof genieten: De leukste evenementen op Texel in het najaar

Gepubliceerd op 24 sep. 2020
Dit najaar een tripje naar het eiland gepland? Dan moet je zeker één van deze (coronaproof) evenementen bezoeken! Door het coronavirus ziet het er dit jaar iets anders uit, maar het is er niet minder gezellig. Zo is er ook dit najaar genoeg te beleven op ons eiland.
Lees meer
Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Gepubliceerd op 17 mrt. 2020
In dit artikel vind je informatie betreffende het coronavirus COVID-19. Vakantiepark De Koorn-aar blijft geopend. Onze gasten kunnen dus gewoon genieten van hun geboekte vakantie. Het is op ons vakantiepark mogelijk maaltijden van Brasserie Beers te bestellen of af te halen.
Lees meer
Den Burg Texel