Gepubliceerd op 31 dec. 2019
Koken op vakantie? Echt niet!

Je bent lekker op vakantie op Texel en dat betekent: even helemaal niets! Ook geen stress over wat er nu weer op tafel moet komen. Hierbij vier restaurants in de buurt van ons vakantiepark op een rijtje. Eet smakelijk!

1. Catharinahoeve

Gezellig uit eten met de gehele familie! De boerderij uit 1684 heeft een uitgebreide menukaart met allerlei Texelse specialiteiten voor een betaalbare prijs. Je bent welkom voor lunch, koffie met appeltaart, een hapje en een drankje en een volledig diner. De kinderen kunnen daarna helemaal los in de binnen- en buitenspeeltuin. De Catharinahoeve ligt maar op tien minuten loopafstand van ons park. Geen zin om terug te wandelen als je buik vol zit? Met de Texelhopper ben je met vijf minuutjes weer thuis!

2. De Worsteltent

Stap eens binnen in ons restaurant gevestigd in een 300 jaar oude boerderij waar zowel jong als oud zich direct thuis voelt. Watertand bij het à la carte menu gevuld met een ruime keuze aan gerechten waaronder onze Texelse zilte aardappeltjes en groenten of de in mango gemarineerde gamba’s! Houd je van verandering? Kies dan voor het wisselende maandmenu. Een wandeling van een kwartiertje voor deze smakelijke en gezellige avond. 

3. Het Kook Atelier

Laat je eens lekker verrassen! In dit restaurant wordt er een verrassingsmenu geserveerd waarbij de keuken een smakelijke selectie van gerechten maakt. Je kan natuurlijk ook zelf jouw eigen diner samenstellen met bijvoorbeeld de vis van het seizoen, Hollandse boerderijeend of een combi kaasplankje. De hele avond zorgeloos genieten op maar tien minuten rijden van ons park.

4. Brasserie Beers

De menukaart van deze authentieke brasserie barst van de Texelse specialiteiten. En… als kers op de taart is dit restaurant maar één minuut lopen vanaf ons park. De ideale locatie voor een compleet verzorgde avond. Kies een gerechtje van de menukaart of ga voor het verrassingsmenu. Het is hoe dan ook genieten bij Brasserie Beers!

23 t/m 25 september: Texel Culinair

23 t/m 25 september: Texel Culinair

Gepubliceerd op 22 jul. 2022
De Dorpsstraat van De Koog verandert het laatste weekend van september in één groot openluchtrestaurant.
Lees meer
11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden

11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden

Gepubliceerd op 8 feb. 2021
Kunnen jullie ook niet wachten tot het kampeerseizoen begint? Kijk samen uit naar de volgende kampeertrip en maak je valentijn alvast blij met deze originele kampeercadeau’s. Lees snel verder voor 11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden.
Lees meer
Den Burg Texel