Gepubliceerd op 17 mrt. 2020
Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

In dit artikel vind je informatie betreffende het coronavirus COVID-19. Vakantiepark De Koorn-aar blijft geopend. Onze gasten kunnen dus gewoon genieten van hun geboekte vakantie. Het is op ons vakantiepark mogelijk maaltijden van Brasserie Beers te bestellen of af te halen.

Op basis van de laatste ontwikkelingen en het nieuws, neemt De Koorn-aar de volgende maatregelen:
- We besteden extra aandacht aan schoonmaak en de hygiëneregels.
- Wij schudden geen handen.
- Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in volle gezondheid zijn.
- Alle openbare locaties zijn momenteel t/m 28 april gesloten om nauw contact en verspreiding te voorkomen.

Voor meer informatie over de maatregelen op het eiland verwijzen wij je graag door naar de liveblog van de VVV Texel. De veerdienst van en naar Texel vaart vanaf zaterdag 28 maart nog maar één keer per twee uur vanaf elke veerhaven. Meer informatie over de veerdienst kun je hier vinden.

De Koorn-aar houdt de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft.

Fotowedstrijd - Win een weekend Texel

Fotowedstrijd - Win een weekend Texel

Gepubliceerd op 21 feb. 2020
Een mooie Texelse foto is niet alleen maar leuk voor in de boeken, je kan er nu ook een gave prijs mee winnen! De Koorn-aar is op zoek naar de mooiste foto van het eiland, waarvan de fotograaf een weekend mag verblijven op het vakantiepark. 
Lees meer
Romantiek op Texel - Uitjes voor twee op het eiland

Romantiek op Texel - Uitjes voor twee op het eiland

Gepubliceerd op 14 feb. 2020
Samen op vakantie naar Texel, een weekend, een week of misschien zelfs twee tijd voor elkaar. Weg van alle drukte maken jullie met deze romantische uitjes jullie Texeltrip helemaal af!
Lees meer
Den Burg Texel