Gepubliceerd op 21 feb. 2020
Fotowedstrijd - Win een weekend Texel

Fotowedstrijd - Win een weekend Texel voor twee 

Een mooie Texelse foto is niet alleen maar leuk voor in de boeken, je kan er nu ook een gave prijs mee winnen! De Koorn-aar is op zoek naar de mooiste foto van het eiland, waarvan de fotograaf een weekend mag verblijven op het vakantiepark. 

Zo doe je mee: 

1. Schiet een foto op of om het prachtige waddeneiland Texel. 
2. Stuur de foto in via facebook.com/koornaar via een chatbericht. 

De prijs: 

De fotograaf met de winnende foto wint een weekend (3 nachten) voor twee personen op de Koorn-aar. Dit weekend is geldig in september, oktober of november van 2020. We maken op 21 april* bekend wie deze heerlijke prijs gewonnen heeft, dus stuur snel jouw mooiste plaatjes in! 

Kleine lettertjes: Door een foto in te sturen geef je toestemming aan De Koorn-aar om jouw foto te delen op haar social media en website. 

*Datum bekendmaking winnaar gewijzigd ivm de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus. 

Coronaproof genieten: De leukste evenementen op Texel in het najaar

Coronaproof genieten: De leukste evenementen op Texel in het najaar

Gepubliceerd op 24 sep. 2020
Dit najaar een tripje naar het eiland gepland? Dan moet je zeker één van deze (coronaproof) evenementen bezoeken! Door het coronavirus ziet het er dit jaar iets anders uit, maar het is er niet minder gezellig. Zo is er ook dit najaar genoeg te beleven op ons eiland.
Lees meer
Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Gepubliceerd op 17 mrt. 2020
In dit artikel vind je informatie betreffende het coronavirus COVID-19. Vakantiepark De Koorn-aar blijft geopend. Onze gasten kunnen dus gewoon genieten van hun geboekte vakantie. Het is op ons vakantiepark mogelijk maaltijden van Brasserie Beers te bestellen of af te halen.
Lees meer
Den Burg Texel