Gepubliceerd op 22 feb. 2023
Faciliteiten op vakantiepark de Koorn- aar

Faciliteiten op vakantiepark de Koorn- aar

Ben jij komend jaar van plan om op vakantie de gaan met of zonder de kids? Wees gerust: het zal je bij Vakantiepark de Koorn-aar aan niets ontbreken.

 

Wil je liever niet kamperen en toch dicht bij de natuur zijn? Op ons park hebben wij verschillende soorten chalets en in 2022 gebouwde vakantievilla's. Onze chalets zijn geschikt voor 4 of 5 personen. Bij de vakantievilla's is er de mogelijkheid om de wand tussen de woonkamer weg te schuiven, zodat er ruimte is voor wel 12-personen.
 

Bij vakantiepark de Koorn-aar valt van alles te ontdekken en te beleven, zodat de vakantie niet snel vergeten kan worden. Zo is er tijdens de zomervakantie een recreatieteam aanwezig die verschillende activiteiten organiseren zoals; een kleurwedstrijd, een voetbaltoernooi, een playbackshow of circusoptreden in handen neemt. Kortom: altijd wat leuks te doen! Verder zijn er meerdere speeltoestellen, een sport- en speelveld, een pannaveldje en een indoor recreatieruimte aanwezig.
 

Niet geheel onbelangrijk is onze ultieme locatie. Je begeeft je midden in de natuur en staat binnen enkele seconden in het bos. Verder bieden wij een (elektrische) fietsen- en scooterverhuur. Op loopafstand van ons park bevindt zich een supermarkt voor al je dagelijkse boodschappen en Brasserie Beers voor de lekkerste lunch- en diner gerechten.

 

Tot slot zijn al onze accommodaties rookvrij en zijn huisdieren van harte welkom. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie zijn compleet. Zien we je snel op vakantiepark de Koorn-aar?

Voorjaar op Texel

Voorjaar op Texel

Gepubliceerd op 23 mrt. 2023
Weet jij al wat je in het voorjaar op Texel kan doen?
Lees meer
23 t/m 25 september: Texel Culinair

23 t/m 25 september: Texel Culinair

Gepubliceerd op 22 jul. 2022
De Dorpsstraat van De Koog verandert het laatste weekend van september in één groot openluchtrestaurant.
Lees meer
Den Burg Texel