Gepubliceerd op 24 sep. 2020
Coronaproof genieten: De leukste evenementen op Texel in het najaar

Coronaproof genieten: De leukste evenementen op Texel in het najaar

Dit najaar een tripje naar het eiland gepland? Dan moet je zeker één van deze (coronaproof) evenementen bezoeken! Door het coronavirus ziet het er dit jaar iets anders uit, maar het is er niet minder gezellig. Zo is er ook dit najaar genoeg te beleven op ons eiland.

Wind Festival 
De Koog | 3 & 4 oktober

De meeste Nederlanders hebben een haat-liefde relatie met dit natuurfenomeen. De wind is op de fiets niet altijd een pretje, maar tijdens dit evenement geeft het ontzettend gave beelden! De lucht op het strand bij De Koog hangt vol met de meest uiteenlopende grote vliegers. Spot grote zeedieren, mythische wezens of vogels of ga aan de slag in een workshop. 

NK Surftour 2020
De Koog | datum volgt

Je kijkt je ogen uit tijdens het NK Golfsurfen. De beste surfers van Nederland komen hun skills laten zien op de Texelse golven. Wanneer het evenement plaatsvindt is nog niet zeker, dat wordt voorafgaand aan het weekend besloten. Houd voor updates de website van het NK in de gaten. 

Herfstmarkten 
De Waal | 18 oktober 
De Cocksdorp | 22 oktober

Struinen, neuzen, rondkijken, op de knusse herfstmarkten op het eiland komt dat helemaal goed. De kraampjes liggen vol met de leukste hebbedingetjes, dat wil je niet missen! Tussendoor een hapje of een warme chocomelk, dan is jullie herfstdag helemaal compleet. 

Nacht van de Nacht
24 oktober | Den Burg  

Tijdens de Nacht van de Nacht staat Nederland stil bij het licht en het donker. Je leert het centrum van Den Burg op een andere manier kennen tijdens de lichtjeswandeling die s’ avonds georganiseerd wordt. Dit evenement is ook ontzettend leuk voor kleine kinderen! 

 

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Gepubliceerd op 17 mrt. 2020
In dit artikel vind je informatie betreffende het coronavirus COVID-19. Vakantiepark De Koorn-aar blijft geopend. Onze gasten kunnen dus gewoon genieten van hun geboekte vakantie. Het is op ons vakantiepark mogelijk maaltijden van Brasserie Beers te bestellen of af te halen.
Lees meer
Fotowedstrijd - Win een weekend Texel

Fotowedstrijd - Win een weekend Texel

Gepubliceerd op 21 feb. 2020
Een mooie Texelse foto is niet alleen maar leuk voor in de boeken, je kan er nu ook een gave prijs mee winnen! De Koorn-aar is op zoek naar de mooiste foto van het eiland, waarvan de fotograaf een weekend mag verblijven op het vakantiepark. 
Lees meer
Den Burg Texel