Gepubliceerd op 24 sep. 2020
Coronaproof genieten: De leukste evenementen op Texel in het najaar

Coronaproof genieten: De leukste evenementen op Texel in het najaar

Dit najaar een tripje naar het eiland gepland? Dan moet je zeker één van deze (coronaproof) evenementen bezoeken! Door het coronavirus ziet het er dit jaar iets anders uit, maar het is er niet minder gezellig. Zo is er ook dit najaar genoeg te beleven op ons eiland.

Wind Festival 
De Koog | 3 & 4 oktober

De meeste Nederlanders hebben een haat-liefde relatie met dit natuurfenomeen. De wind is op de fiets niet altijd een pretje, maar tijdens dit evenement geeft het ontzettend gave beelden! De lucht op het strand bij De Koog hangt vol met de meest uiteenlopende grote vliegers. Spot grote zeedieren, mythische wezens of vogels of ga aan de slag in een workshop. 

NK Surftour 2020
De Koog | datum volgt

Je kijkt je ogen uit tijdens het NK Golfsurfen. De beste surfers van Nederland komen hun skills laten zien op de Texelse golven. Wanneer het evenement plaatsvindt is nog niet zeker, dat wordt voorafgaand aan het weekend besloten. Houd voor updates de website van het NK in de gaten. 

Herfstmarkten 
De Waal | 18 oktober 
De Cocksdorp | 22 oktober

Struinen, neuzen, rondkijken, op de knusse herfstmarkten op het eiland komt dat helemaal goed. De kraampjes liggen vol met de leukste hebbedingetjes, dat wil je niet missen! Tussendoor een hapje of een warme chocomelk, dan is jullie herfstdag helemaal compleet. 

Nacht van de Nacht
24 oktober | Den Burg  

Tijdens de Nacht van de Nacht staat Nederland stil bij het licht en het donker. Je leert het centrum van Den Burg op een andere manier kennen tijdens de lichtjeswandeling die s’ avonds georganiseerd wordt. Dit evenement is ook ontzettend leuk voor kleine kinderen! 

 

23 t/m 25 september: Texel Culinair

23 t/m 25 september: Texel Culinair

Gepubliceerd op 22 jul. 2022
De Dorpsstraat van De Koog verandert het laatste weekend van september in één groot openluchtrestaurant.
Lees meer
11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden

11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden

Gepubliceerd op 8 feb. 2021
Kunnen jullie ook niet wachten tot het kampeerseizoen begint? Kijk samen uit naar de volgende kampeertrip en maak je valentijn alvast blij met deze originele kampeercadeau’s. Lees snel verder voor 11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden.
Lees meer
Den Burg Texel