Gepubliceerd op 13 dec. 2018
ANWB camping classificatie 2019

Onze camping werd door de inspectie van de ANWB gekeurd voor de camping classificatie 2019 en beloond met 3,5 sterren. Dat betekent dat onze camping in het jaar 2019 bij de betere campings van Europa behoort!

De beoordeling

Campinginspecteurs zijn ervaren kampeerders die speciaal opgeleid zijn door de ANWB. Zij leggen hun bevindingen vast in een digitaal inspectierapport. Ze beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels en horeca. Uit diverse onderzoeken blijkt dat kampeerders sanitair erg belangrijk vinden. Dit telt zwaarder mee dan de overige beoordelingspunten. Natuurlijk heeft onze camping ook een hoge prioriteit op schone sanitaire voorzieningen en hebben wij een goede eindscore op het inspectierapport.

Wij zijn zeer tevreden over onze 3,5 sterren voor de camping classificatie 2019!

 

Geniet van een Kerstdiner bij Brasserie Beers

Geniet van een Kerstdiner bij Brasserie Beers

Gepubliceerd op 15 dec. 2017
Brasserie Beers, het restaurant direct naast ons park, is allebei de kerstdagen geopend. Ze serveren een heerlijk kerstmenu. Je kunt kiezen uit 3 gangen (€ 39,50 p.p.), 4 gangen (€ 47,50 p.p.) of 5 gangen (€ 52,50 p.p.) Een bijpassend wijnarrangement is ook mogelijk!
Lees meer
Kersttips Texel

Kersttips Texel

Gepubliceerd op 9 nov. 2017
Ook in december is een vakantie op Texel de moeite waard. De straten in het centrum van bijvoorbeeld Den Burg worden gezellig verlicht, het is heerlijk rustig en je kunt in één van onze knusse en warme chalets echt even genieten van quality time met je familie, geliefde of vrienden.
Lees meer
Den Burg Texel