Gepubliceerd op 13 dec. 2018
ANWB camping classificatie 2019

Onze camping werd door de inspectie van de ANWB gekeurd voor de camping classificatie 2019 en beloond met 3,5 sterren. Dat betekent dat onze camping in het jaar 2019 bij de betere campings van Europa behoort!

De beoordeling

Campinginspecteurs zijn ervaren kampeerders die speciaal opgeleid zijn door de ANWB. Zij leggen hun bevindingen vast in een digitaal inspectierapport. Ze beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels en horeca. Uit diverse onderzoeken blijkt dat kampeerders sanitair erg belangrijk vinden. Dit telt zwaarder mee dan de overige beoordelingspunten. Natuurlijk heeft onze camping ook een hoge prioriteit op schone sanitaire voorzieningen en hebben wij een goede eindscore op het inspectierapport.

Wij zijn zeer tevreden over onze 3,5 sterren voor de camping classificatie 2019!

 

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Gepubliceerd op 17 mrt. 2020
In dit artikel vind je informatie betreffende het coronavirus COVID-19. Vakantiepark De Koorn-aar blijft geopend. Onze gasten kunnen dus gewoon genieten van hun geboekte vakantie. Het is op ons vakantiepark mogelijk maaltijden van Brasserie Beers te bestellen of af te halen.
Lees meer
Fotowedstrijd - Win een weekend Texel

Fotowedstrijd - Win een weekend Texel

Gepubliceerd op 21 feb. 2020
Een mooie Texelse foto is niet alleen maar leuk voor in de boeken, je kan er nu ook een gave prijs mee winnen! De Koorn-aar is op zoek naar de mooiste foto van het eiland, waarvan de fotograaf een weekend mag verblijven op het vakantiepark. 
Lees meer
Den Burg Texel