Gepubliceerd op 2 feb. 2021
6 tips voor coronaproof genieten op Texel

6 tips voor coronaproof genieten op Texel

Kom je genieten op Texel? Ondanks de maatregelen is er nu ook genoeg te doen! Om er veilig op uit te gaan, delen we hier 6 tips voor coronaproof activiteiten die jij kunt ondernemen tijdens je vakantie. 
 

1. Geniet van het uitzicht vanaf Fonteinsol

Op een halfuurtje wandelen ligt uitkijktoren Fonteinsol. Dé bekendste uitkijktoren van Texel. Vanaf de houten toren heb je een prachtig uitzicht over het eiland. Kan jij de Koorn-aar spotten? 

2. Bewandel het Sommeltjespad

Op zoek naar Sommeltjes! Het Sommeltjespad is een wandeling voor kinderen waarbij u samen op zoek gaat naar stenen kabouters of figuren. Zoek ze allemaal en bewandel het hele pad met de kleintjes.

3. Ontdek het Dennenbos

Het is één van de weinige plekken op Texel waar de wind niet waait: het Dennenbos! Met een kleine wandeling bevind je je in deze groene oase. Een heerlijke plek om te wandelen, fietsen en sporten.

4. Haal eten af bij Brasserie Beers

Goed eten hoort bij een goede vakantie! De menukaart van deze authentieke brasserie barst van de Texelse specialiteiten. En… als kers op de taart is dit restaurant maar één minuut lopen vanaf ons park. Afhalen is zo gedaan!

5. Rijd over het eiland met je eigen quad

Altijd al willen quad rijden op Texel? Huur een quad bij Quad Verhuur Texel. Stap op een van de stoere vierwielers en rijd met een flinke dosis adrenaline over het eiland. Dat is pas een originele eilandtour!

6. Waai uit op het strand.

Binnen een halfuur wandelen vanaf de Koorn-aar sta je met je voetjes op het strand! En wat is er beter dan een goede strandwandeling? Laat even al je zorgen los en geniet van het uitzicht over de zee. 

 

23 t/m 25 september: Texel Culinair

23 t/m 25 september: Texel Culinair

Gepubliceerd op 22 jul. 2022
De Dorpsstraat van De Koog verandert het laatste weekend van september in één groot openluchtrestaurant.
Lees meer
11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden

11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden

Gepubliceerd op 8 feb. 2021
Kunnen jullie ook niet wachten tot het kampeerseizoen begint? Kijk samen uit naar de volgende kampeertrip en maak je valentijn alvast blij met deze originele kampeercadeau’s. Lees snel verder voor 11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden.
Lees meer
Den Burg Texel