Gepubliceerd op 22 jul. 2022
23 t/m 25 september: Texel Culinair

De Dorpsstraat van De Koog verandert het laatste weekend van september in één groot openluchtrestaurant. Drie dagen lang kun je culinaire hoogstandjes proeven bij stands van Texelse restaurants. Er worden verschillende kleine gerechtjes gemaakt door chef-koks van ca. 25 lokale eetgelegenheden. Daarbij kiezen ze zoveel mogelijk voor Texelse producten en proberen deze in hun totaliteit te gebruiken. Combineer Texel Culinair met een verblijf op ons vakantiepark voor een ultieme Texelvakantie. Wij hebben dit weekend nog diverse accommodaties vrij.

11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden

11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden

Gepubliceerd op 8 feb. 2021
Kunnen jullie ook niet wachten tot het kampeerseizoen begint? Kijk samen uit naar de volgende kampeertrip en maak je valentijn alvast blij met deze originele kampeercadeau’s. Lees snel verder voor 11 cadeau’s voor vrouwen die van kamperen houden.
Lees meer
6 tips voor coronaproof genieten op Texel

6 tips voor coronaproof genieten op Texel

Gepubliceerd op 2 feb. 2021
Kom je deze winter genieten op Texel? Ondanks de maatregelen is er ook nu genoeg te doen! Om er veilig op uit te gaan, delen we hier 6 tips voor coronaproof activiteiten die jij kunt ondernemen tijdens je vakantie.
Lees meer
Den Burg Texel